NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Familieconcert Halloween: Enkeltje onderwereld (6+) in Amsterdam


   • Familieconcert Halloween: Enkeltje onderwereld (6+) Photo #1
   1 of 1
   November 1, 2020

    

   Concertgebouwplein 2-6
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Familieconcert Halloween: Enkeltje onderwereld (6+)

   Familieconcert Halloween
   De Nordwestdeutsche Philharmonie neemt je mee op een muzikaal avontuur vol fabeldieren, spoken en andere mysterieuze wezens. En een dapper jongetje. Olle is net met zijn ouders verhuisd naar een oude boerderij. Hij kent er nog niemand. Als hij met zijn hond Kerberos de omgeving verkent, vindt hij een middeleeuwse put. Als hij de deksel optilt, hoort hij vanuit de diepte mysterieuze muziek omhoogkomen… Het is het begin van een spannende reis door de onderwereld. Met muziek om van te rillen.

   Enkeltje onderwereld
   Enkeltje onderwereld wordt geleid door de onbevreesde dirigent Sander Teepen. Van Griegs Peer Gynt tot John Williams’ Imperial March, Olle komt onderin de put bloedstollende klanken tegen. En iets heel groots en zachts. Dat beweegt. En ademhaalt. Lukt het Olle en Kerberos om de weg naar boven weer te vinden? Enkeltje onderwereld wordt geschreven en geregisseerd door Jeek ten Velden, en gespeeld door Lourens van den Akker. Kom luisteren als je durft!

   Categories: Concerts & Tour Dates | Holiday

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Familieconcert Halloween: Enkeltje onderwereld (6+). Book your stay now!